Interieurontwerp Zwolle

Interieurontwerp Zwolle

Maatwerk interieurontwerp in Zwolle

Voor maatwerk voor interieurontwerp in Zwolle bent u bij Atelier van Middendorp aan het juiste adres. Wij ontwerpen graag het interieur voor uw zakelijk ruimte of woning. Natuurlijk kunt u daarbij rekenen op een persoonlijke service. Heeft u zelf al ideeën voor het ontwerp? Welke elementen vindt u belangrijk? Het ontwerp wordt altijd afgestemd op uw wensen zodat u altijd bent verzekerd van een indrukwekkend eindresultaat. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de functionaliteit van het design. Als interieurarchitect in Zwolle beschikken wij over de juiste expertise om de uitstraling te creëren die past bij de ruimte die u in gedachten heeft. Zo kunnen wij ook voor u op zoek gaan naar passende verlichtingsarmaturen die naadloos aansluiten op het interieurontwerp. Wij kunnen dit gehele proces tot in detail op elkaar afstemmen. Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op!

Neem contact op

 

Maatwerk interieurontwerp in Zwolle door interieur designers

Als interieur designers in Zwolle staan wij voor u klaar om de juiste stijl te bepalen voor de ruimte die u in gedachten heeft. Hierbij stemmen wij goed af op wat uw wensen zijn. Voor welk doel gaat u de ruimte gebruiken? Welke wensen spelen er bij alle gezinsleden? Hoe vaak wordt de ruimte gebruikt? Al deze vragen spelen mee bij het maken van een professioneel interieur design. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor de vloer, wanden en stoffering van meubelstukken. Alleen dan zijn we er nog niet want kleuren mogen niet worden vergeten! Wij voorzien u van een stijlvol kleuradvies waardoor uw verf of behang helemaal past bij het interieurontwerp in uw huis in Zwolle of omgeving. Mist er dan toch nog iets in huis? Maak uw interieur compleet met ambachtelijk gemaakte meubels of voorwerpen.

Bekijk onze werk

 

Interieurontwerp in Zwolle en ambacht design

Wist u dat wij naast interieurontwerp in Zwolle ook ambacht design aanbieden? Hiermee geeft u een unieke touch aan uw interieur. Wij maken gebruik van innovatieve materialen in combinatie met oude ambachten. Hierdoor ontstaan er unieke items waarin fysieke en spirituele elementen tot in perfectie met elkaar zijn samengesmolten. Bij het maken van de ontwerpen wordt veel waarde besteed aan een tijdloos design dat tegelijkertijd functioneel is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van ontwerp en design? Neem contact met ons op! Als ervaren interieurontwerpers in Zwolle staan wij graag voor u klaar.

Neem contact op

‹