Ambacht design Zwolle

Ambacht design Zwolle

Ambacht design van Atelier van Middendorp in Zwolle

Bij Atelier van Middendorp bent u aan het juiste adres voor Ambacht design in Zwolle. Onze ontwerpen en designs kenmerken zich door het gebruik van innovatieve materialen en technieken in combinatie met oude ambachten. Dat zorgt voor unieke, duurzame en creatieve ontwerpen waarin fysieke en spirituele elementen tot in perfectie samensmelten. Ambachtelijk design staat garant voor uniek ontworpen meubels en voorwerpen.

Voorafgaand aan het design verdiepen we ons in de afkomst en de origine van het object. Daarbij blijven we innoveren zodat we altijd up to date blijven met de nieuwste technieken in de branche. Het beheersen en uitvoeren van oude ambachten staat daarbij centraal. Door deze te combineren met vooruitstrevende ontwerpen en materialen ontstaat er een tijdloos design dat naast een unieke uitstraling ook een hoge functionaliteit heeft.

Ambacht design van Atelier van Middendorp is zowel geschikt voor het inrichten van grote als kleine projecten. Daarbij maken we gebruik van verschillende technieken welke we laten samensmelten tot een ambachtelijk design. Uiteraard wordt elke ambacht design van Atelier van Middendorp onderworpen aan een onderzoek zodat de opgedane kennis geïmplementeerd kan worden in de ontwerpen.

Uniek ambacht design in Zwolle

Bij Atelier van Middendorp streven we met ambacht design naar het ontwerpen van tijdloze projecten waarbij ook duurzaamheid een grote rol speelt. Onze ontwerpen zijn dan ook altijd maatwerk. Of deze nu vervaardigd moeten worden voor een zakelijke of particuliere ruimte. Het design laten samensmelten met de omgeving is daarbij het doel. Naast ambacht design bent u bij Atelier van Middendorp ook aan het juiste adres voor interieur design in Zwolle.

Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we u altijd voorzien van een passend advies. Ambacht design heeft simplistische en minimalistische kenmerken. De materialen die daarvoor worden gebruikt zijn verantwoord en op innovatie wijze verwerkt. In combinatie met traditionele technieken krijgt het object een unieke uitstraling waarin oude ambachten herkent kunnen worden. Op deze manier, in combinatie met een gedegen vooronderzoek naar de afkomst, vertellen de meubels hun eigen verhaal.

Ze hebben een tijdloze doch moderne uitstraling. Als ervaren interieurarchitect in Zwolle staat Atelier van Middendorp tevens graag voor u klaar voor het praktisch en efficiënt indelen van ruimtes. Dit kan een woning zijn, maar ook een bedrijfspand of openbaar gebouw. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van ontwerp en design.

Neem contact op

‹